top of page
  • Writer's pictureEduard Comalada

Pizza Artesanal o Industrialitzada?

Updated: Dec 16, 2020

Què prefereix el públic?


Avui en dia, els dinars precuinats i el menjar per a portar ha crescut moltíssim, adaptant-se als nous temps i reinventant-se. Ara quan t’apropes a les neveres dels supermercats pots trobar de tot, des de plats de pasta, arròs, peix, verdures, fins a pizzes congelades. És per això que ens vam preguntar: realment surt a compte comprar una pizza congelada?


Nosaltres com a fanàtics de les pizzes vam decidir fer un estudi de mercat i preguntar a una mostra de 43 persones, què pensaven sobre el tema. D’aquesta mostra, es van agafar homes i dones, joves i adults. És a dir, un rang d’edat que anava des dels 18 fins als 60. I se’ls hi va fer 14 preguntes, entre elles: si preferien la pizza artesanal o industrialitzada i per què?



La resposta va ser unànime i és que, el 100% dels enquestats va respondre que preferien les pizzes artesanals, ja que el 60,5% va respondre que les pizzes artesanals estan més bones, el 51,2 % que portaven ingredients més naturals, el 48, 8% va justificar que els hi agradava més el gust de la pizza artesanal i, el 18,6% va contestar que li agradava més la pizza artesanal perquè sap que porta.



Si més no, cal explicar que 11 persones van donar la seva opinió sobre les pizzes industrialitzades dient que són un apanyi fàcil i ràpid per tenir a casa en moments d’emergència i que les pizzes artesanals són més cares, però que a l’hora d’escollir una pizza, preferien la qualitat per sobre del preu.



Quines diferències hi ha entre una pizza Artesanal i una Industrialitzada?



 

La Pizza de Can Biel

 

Ingredients Procés d'elaboració Gust


100% Naturals Massa mare feta a mà Potent i agradable

D'origen Italià Cuita amb llenya en un forn centenari 100% natural

De bona qualitat Sense additius per conservar-la


*Valors: Tradicionalisme, artesania, familiaritat.




 

La Pizza Industrialitzada

 

Ingredients Procés d'elaboració Gust


Congelats (no naturals) Precuinat Superficial

Amb additius químics Fet en cadena per màquines Artificial i amb additius

Industrials, en grans quantitats Amb additius per conservar-la


*Valors: Fàcil, recurs d'últim moment




61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page