top of page

Les Nostres Pizzes

Els divendres són dies de pizza i a Can Biel ho sabem!

 

Així doncs, a la nostra fleca t'ho posem fàcil.

De 19:15h a 21:30h ens pots trucar al telèfon 972 47 66 27 per reservar la teva deliciosa pizza feta amb ingredients 100% italians com la tomata provinent del volcà Vesubi de les províncies de Nàpols i Salerno, la farina de Nàpols i la llenya, la qual combinem la de castanyer, la d'alzina i la que ens porten de la província d'Udine concretament de la regió de Friuli Venezia Giulia, la qual està provada per l'associació de la vera pizza Napoletana.

Els ingredients que afegim a la massa, provenen de la bella Italia també, com en són la mozzarella que ve de la província de Salerno, a la Campania, l'scamorza, que ve de Agrigento, a Sicília, la gorgonzola que ve de Cuneo al Piamonte, i el pepperoni, que ve de Bolognia, de la regió d'Emília Romana. Per últim, les salses que acompanyen algunes pizzes, ens venen de Bèlgica i Dinamarca 

Gràcies a tots aquests ingredients, aconseguim elaborar una pizza única i autèntica italiana.

L' artesanía, la qualitat i la tradició italiana són els valors que defineixen les nostres pizzes. Som conscients que les millors pizzes vénen d'Itàlia, i és per això, que volem apropar el gust al nostre poble, Fornells de la Selva.

P1050804_edited.jpg
P1050690_edited.jpg
P1050340.jpg
P1050874.jpg
CartaPizzes_CanBiel_CAT.jpg
bottom of page